back

Громадські обговорення відбуватимуться відповідно до положення

Під час четвертого пленарного засідання п’ятої сесії Менської міської ради восьмого скликання під головуванням Менського міського голови Геннадія Примакова депутати, зокрема, прийняли рішення про внесення змін до Програми «Питна вода Менської міської об’єднаної територіальної громади на 2020–2022 роки», затвердили звіт про виконання бюджету Менської міської територіальної громади за перший квартал 2021 року, проголосували за ряд земельних питань. Загалом же під час засідання було розглянуто 22 питання.

Депутати затвердили Програму забезпечення пожежної безпеки на території Менської міської територіальної громади на 2021– 2027 роки – з метою забезпечення захисту населення, навколишнього природного середовища, об’єктів з масовим перебуванням людей та житлового сектору від пожеж, збереження здоров’я людей, підвищення рівня протипожежного захисту на території населених пунктів громади.

Також на засіданні були затверджені тимчасове положення про порядок проведення громадських обговорень у Менській міській територіальній громаді та проміжний ліквідаційний баланс Городищенського закладу дошкільної освіти (дитячий садок) «Берізка» загального типу Менської міської ради Чернігівської області. Депутати внесли зміни до інформаційних, технологічних карток адміністративних послуг, які надаються через відділ «Центр надання адміністративних послуг» Менської міської ради.

Два рішення стосувалися КП «Архітектурно-планувальний центр»: про внесення змін до його структури та штатного розпису та про продовження терміну дії контракту з його керівником.

Чимало рішень стосувалися земельних питань: про встановлення права сервітуту на частину земельної ділянки ТОВ «Агроресурс-2006»; розгляд заяв громадян про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність; затвердження технічної  документації із землеустрою по встановленню меж земельних ділянок (паї) громадянам; затвердження проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність для ведення особистого селянського господарства та багато ін.

 

06 травня 2021
back