back

Триває прийом заявок на участь у громадському бюджетуванні. Поспішайте взяти участь!

На реалізацію громадських проєктів Менської міської територіальної громади у 2021 році заплановано 500 000 грн.

Станом на 12 квітня 2021 до міської ради надійшло п’ять проєктів, два з яких – по місту, три – по селах громади. Ознайомитися з проєктами вже можна за посиланням 

Наголошуємо, що проєкти подаються окремо для міста і селища Макошине та окремо для сіл громади. Бюджет одного проєкту не може перевищувати 125 000 грн.

Нагадуємо, що проєкти, які претендуватимуть на фінансування з громадського бюджету, приймаються по 15 квітня 2021 року включно.

Подати проєкт можуть громадяни України, які досягли 14-річного віку. Проєкт має бути підтриманий щонайменше 15-ма громадянами України, що належать до громади, досягли 14 років і отримали паспорт громадянина України (окрім автора/авторів Проєкту).

Автор має право надіслати проєкт в електронному вигляді електронною поштою за адресою [email protected] у вигляді відсканованого оригіналу документу за обов’язкової умови подачі паперової копії.

Голосування за проєкти, реалізація яких можлива у рамках бюджету участі, триватиме з 1 червня по 20 червня 2021 року включно. За підсумками голосування проєкти-переможці будуть реалізовані.

Голосувати можуть громадяни, зареєстровані на території громади, які досягли 16-річного віку (за наявності паспорта громадянина України). Свій голос можна віддати за два вподобаних проєкти: один з міської групи і один – з сільської.

Поспішайте подати проєкт, давайте зробимо нашу громаду кращою разом!!!

12 квітня 2021
back