back

Біля Слобідки було незаконно переорані земельні наділи. Міська рада втрутилася

На звернення жителів Слобідки Менська міська рада втрутилася в ситуацію та ініціювала перевірку з метою встановлення порушників законодавства та вжиття відповідних заходів до них.

По гарячих слідах в неділю на  дзвінок обурених користувачів земельних наділів одразу ж виїхав заступник Менського міського голови з питань діяльності виконавчого комітету Володимир Гнип. До трьох десятків слобідчан на місці показали йому техніку недобросовісного суб’єкта господарювання, яка від суботи розорювала земельні ділянки, надані їм у користування під городництво.

Вже наступного ранку розпорядженням Менського міського голови була створена спеціальна комісія, до складу якої увійшов також начальник відділу земельних відносин, агропромислового комплексу та екології Менської міської ради Павло Терентієв. Комісія встановила факти самовільного розорювання земельних ділянок. Провину порушників законодавства встановлять правоохоронці.

Шановні власники земель, орендодавці, у випадку порушення ваших законних прав у сфері земельного законодавства, повідомляйте про це до міської ради, профільні спеціалісти оперативно відреагують на ваші звернення.

 
05 квітня 2021
back