back

Освітяни обговорили питання функціонування закладів загальної середньої освіти згідно з новими вимогами чинного законодавства

Ці та інші теми були підняті на нараді для керівників закладів загальної середньої освіти і Степанівського МНВК під головуванням начальника відділу освіти Менської міської ради Ірини Лук’яненко за участю заступника міського голови з питань діяльності виконкому Вікторії Прищепи

У ході заходу директор Центру професійного розвитку педагогічних працівників Менської міської ради Олена Бикова ознайомила присутніх із порядком проведення атестації ІІ рівня педагогічних працівників у 2020–2021 н. р. Головний спеціаліст відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Менського РУГУДПСС в Чернігівської області Людмила Кушнір ознайомила керівників із вимогами до харчоблоків відповідно до нововведень чинного законодавства та наголосила на проблемних моментах і важливості їх дотримання.

Головний спеціаліст відділу освіти Сніжана Федорченко повідомила присутнім про особливості ведення обліку дітей шкільного віку та учнів згідно з чинним Порядком, затвердженим постановою Кабінету Міністрів України від 3.09.2017 р. №684. Головний спеціаліст відділу освіти Світлана Хоменко повторно ознайомила керівників із особливостям замовлення підручників для восьмого та четвертого класів (математика) на 2021–2022 н. р.

У ході наради були обговорені важливі питання роботи закладів загальної середньої освіти в період адаптивного карантину, деякі господарчі та ряд інших питань.

05 березня 2021
back