back

Стартують громадські слухання

До уваги жителів Менської територіальної громади!

Відповідно до ст.ст. 19, 21 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», постанови Кабінету Міністрів України від 25 травня 2011 року № 555, Менська міська рада повідомляє про початок громадських слухань щодо врахування громадських інтересів у проєкті містобудівної документації «Детальний план території, орієнтовною площею 0,71 га по вул. Шевченка в м. Мена Чернігівської області для розміщення Менського окружного суду Чернігівської області», який  розроблений відповідно до рішення 40 сесії Менської міської ради сьомого скликання № 169 від 03 липня 2020.

Основні техніко-економічні показники проекту – загальна площа території – орієнтовно 0,71 га.

Замовник детального плану території – Менська міська рада.

З текстовою, графічною частинами проекту, розділом «Охорона навколишнього природного середовища» містобудівної документації можна ознайомитися у відповідному порядку щоденно з понеділка по п’ятницю з 8 до 17 години у відділі архітектури та містобудування Менської міської ради за адресою: Чернігівська область, Менський район, місто Мена, вулиця Героїв АТО, 6. Строк ознайомлення з зазначеним проектом містобудівної документації становить 30 календарних днів з моменту виходу публікації в засобах масової інформації, а також на офіційному веб-сайті Менської міської ради. Електронна адреса для подання письмових пропозицій та зауважень – [email protected].

Посадова особа, відповідальна за організацію розгляду пропозицій громадськості – начальник відділу архітектури та містобудування Менської міської ради Лихотинська Л.А.

Строк подання зауважень та пропозицій: до 05.04.2021 року.

Безпосереднє обговорення відбудеться 17 березня 2021 року об 11.00 за адресою: Чернігівська область, місто Мена, вулиця Героїв АТО, 6, зала засідань Менської міської ради (кімната №11).

Розробник проєкту вказаної містобудівної документації ПП «СЛУЖБА ЗАМОВНИКА» (головний архітектор проекту Мазур Т.Г., кваліфікаційний сертифікат архітектора серія АА № 003841, контактний телефон (0462) 61-04-04).

Схема розташування в місті.pdf

Проєктний план, план червоних ліній.pdf

Схема проєктних планувальних обмежень.pdf

04 березня 2021
back