back

У Семенівці узаконять земельну ділянку під пасовищем

На другому пленарному засіданні третьої сесії Менської міської ради восьмого скликання, котре відбулося сьогодні під головуванням Менського міського голови Геннадія Примакова, депутати прийняли рішення про фінансову підтримку громадських об’єднань ветеранів Менської міської територіальної громади. Решта рішень стосувалися земельних питань.

Депутати проголосували, зокрема, за наступні рішення: про надання дозволів на розроблення проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок по наданню у приватну власність для ведення особистого селянського господарства; внесення змін до договору оренди невитребуваних земельних часток (паїв) на території Менської міської територіальної громади (за межами смт Макошине); продаж права оренди земельних ділянок на земельних торгах; проведення земельних торгів (аукціону), замовлення виготовлення проєкту  землеустрою щодо відведення земельної ділянки для громадського пасовища на території Менської міської ТГ за межами с. Семенівка та ін.

Два питання стосувалися ТОВ «ПРАЦЯ СТОЛЬНЕ»: про припинення договору оренди землі ТОВ «ПРАЦЯ СТОЛЬНЕ» та відмову у наданні дозволу на розробку проєкту землеустрою ТОВ «ПРАЦЯ СТОЛЬНЕ» з метою передачі земельної ділянки в оренду. Також два рішення були прийняті депутатами щодо Лісок: про договори оренди землі за межами села та виготовлення технічної документації із землеустрою щодо об’єднання земельних ділянок за межами с. Ліски.

Загалом же під час другого пленарного засідання третьої сесії Менської міської ради восьмого скликання було розглянуто 22 питання.

 
 
 
 
 
 
 
26 лютого 2021
back