back

Затверджено новий склад координаційної ради у справах дітей

На черговому засіданні виконавчого комітету Менської міської ради, котре відбулося сьогодні під головуванням міського голови Геннадія Примакова, було погоджено фінансові плани комунальних некомерційних підприємств «Менський центр ПМСД» та «Менська міська лікарня» Менської міської ради на 2021 рік, розглянуто звіт директора комунального підприємства «Макошинське» Менської міської ради  Чернігівської області С. Попова про роботу за 2020 рік, затверджено новий склад координаційної ради у справах дітей Менської міської ради, положення про робочу групу з питань легалізації виплати заробітної плати і зайнятості населення при Менській міській раді та ін.

На засіданні також було проголосовано за надання одноразової грошової матеріальної допомоги, надання соціальних послуг в КУ «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)» Менської міської ради, надання дозволу на підключення водопроводу до житлового будинку в м. Мена; видачу ордера на вселення в службову квартиру.

Було розглянуто ряд питань стосовно дітей, зокрема, про надання статусу дитини, позбавленої батьківського піклування; втрату статусу дитини, позбавленої батьківського піклування, припинення опіки, звільнення опікуна від здійснення повноважень (та в окремому випадку про передачу дітей для подальшого виховання матері); встановлення опіки над дітьми-сиротами; надання дозволу на вчинення договору про поділ спадкового майна, дарування житлового будинку з надвірними будівлями та земельної ділянки, дарування квартири на ім’я малолітньої дитини, укладення договору купівлі-продажу 7/10 частини житлового будинку з надвірними будівлями; влаштування дитини до дитячого будинку сімейного типу.

Також членами виконкому були прийняті рішення про дозвіл на видалення аварійних та перерослих дерев; створення тимчасових робочих місць на території Бірківського старостинського округу; про план основних заходів цивільного захисту Менської територіальної громади на 2021 рік; громадські слухання по проєкту Детального плану території, орієнтовною площею 0,71 га по вул. Шевченка в м. Мена Чернігівської області для розміщення Менського окружного суду Чернігівської області та ін.

25 лютого 2021
back