back

Програма «Молодіжний працівник» розпочала роботу в Менській громаді

Оскільки громада є партнером Програми DOBRE в Чернігівській області, сьогодні ми мали нагоду долучитися до участі у вступному семінарі «Молодіжна робота в ОТГ» у рамках реалізації програми «DOBRE»

На початку семінару всіх учасників у форматі онлайн привітала заступниця міністра молоді та спорту України Марина Попатенко. Тренер Ірина Боднар розповіла про переваги, структуру та ефективність цієї програми і необхідність розвитку молодіжної політики, також коротко охарактеризувала мету та очікувані результати від реалізації проєкту.

Програма «Молодіжний працівник в ОТГ» реалізується спільно з Міністерством молоді та спорту України, Державним інститутом сімейної та молодіжної політики та Програмою розвитку ООН. Її мета – сформувати у представників громад основні теоретичні знання та практичні навички для формування та реалізації молодіжної політики, здійснення молодіжної роботи на рівні територіальної громади.

Упродовж чотирьох етапів учасники програми будуть розвивати свої здібності у роботі з молоддю, отримають розуміння молодіжної роботи в громаді в цілому та навички, які допоможуть у створенні або переформатуванні молодіжних рад, а також досвід з розвитку волонтерства у громаді.

До участі запрошуються:

- лідери та активісти громадських та благодійних організацій, які працюють з молоддю;

- представники молодіжної ради;

- державні службовці, відповідальні за реалізацію молодіжної політики в ТГ;

- бібліотекарі, вчителі, працівники будинків культури, соціальні працівники, працівники інших організацій, залучених до роботи з молоддю незалежно від форми власності.

Реєстрація на програму:

 https://docs.google.com/.../1FAIpQLScc1w4JNmV9Rk.../viewform

Більше про програму тут: http://decentralization.uacrisis.org/youthpractices...

По завершенню учасники отримають свідоцтво встановленого зразка про проходження Базового тренінгу Програми «Молодіжний працівник».

Тож всі, хто готовий змінювати нашу громаду на краще, можуть пройти навчання і разом з нами її розвивати.

Захід відбувся в рамках Програми «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE), що виконується міжнародною організацією Глобал Ком’юнітіз (Global Communities) та фінансується Агенством США з міжнародного розвитку (USAID) спільно з Міністерством молоді та спорту України, Державним інститутом сімейної та молодіжної політики та Програмою розвитку ООН в Україні.

25 лютого 2021
back