back

УВАГА! ГРОМАДСЬКЕ ОБГОВОРЕННЯ!

Шановні жителі громади!

Запрошуємо вас до обговорення проєкту рішення сесії  «Про затвердження ставок орендної плати за земельні ділянки на території Менської міської територіальної громади»

Пропозиції та зауваження до проєкту рішення можна подавати до приймальні Менської міської ради або на електронну адресу [email protected] або [email protected] протягом одного місяця з дати опублікування.

Зверніть увагу!

При наданні пропозицій та зауважень слід вказати Ваші прізвище, ім’я та по батькові, контактний телефон.

В темі електронного повідомлення слід вказати: Пропозиції до проєкту рішення сесії «Про затвердження Положення про порядок надання земельних ділянок громадянам для ведення особистого селянського господарства за рахунок земель комунальної власності на території Менської міської територіальної громади».

АНАЛІЗ РЕГУЛЯТОРНОГО ВПЛИВУ ПРОЄКТУ РІШЕННЯ СЕСІЇ МЕНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

Даний аналіз регуляторного впливу до проєкту рішення сесії Менської міської ради «Про затвердження ставок орендної плати за земельні ділянки на території Менської міської територіальної громади» розроблений на виконання та дотриманням вимог Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» та постанови Кабінету Міністрів України від 11.03.2004 р. №308 «Про затвердження методик проведення аналізу впливу та відстеження результативності регуляторного акта».

Проєкт рішення.docx

Аналіз регуляторного впливу.docx

25 лютого 2021
back