back

   Чичкан Валентин Михайлович

(29.04.2002  - 23.09.2022)  

Валентин Михайлович Чичкан народився 29 квітня 2002 року. Закінчив місцеву школу, а потім Мринський професійний ліцей за фахом електрик. В мирному житті Валентин  любив займатися спортом: бігав, підтягувався, катався на лижах взимку, плавав літом, займався велосипедним спортом, але найбільше любив футбол.

До війни працював по спеціальності в ТОВ «Мена - Авангард». Валентина завжди характеризували позитивно:  працелюбний, добрий, скромний, ввічливий, шанобливо ставився до батьків, користувався повагою серед друзів. Йому притаманні цілеспрямованість, наполегливість, висока працездатність, ініціативність, порядність, професіоналізм і відповідальність. А ще він був морально стійким, витриманим, розсудливим і чуйним. В селі хлопця поважали і любили. Спиртних напоїв не вживав, не палив, мав спокійний, товариський характер.

 З початком війни сам декілька разів ходив до військкомату , але отримував відмову та пораду почекати і врешті був мобілізований до лав ЗСУ, служив сапером

Валентин Чичкан був вірним присязі, завжди проявляв стійкість і мужність. Він боровся за мир на українській землі, за спокій  у рідній домівці, за безпеку родини. Та 23 вересня в місті Ізюмі, що на Харківщині Валентин, виконуючи розмінування міста, загинув прикривши собою побратимів.

Клята війна відібрала найдорожче - молоде життя. В одну мить не стало рідної кровинки, не стало сина у матері, найкращого брата, турботливого племінника, не стало частини серця у кожного члена родини.

22 січня 2023
back