back

У Департаменті екології та природних ресурсів ОДА тимчасово обмежено прийом фізичних осіб та представників суб’єктів господарювання

Обмеження прийому фізичних осіб та представників суб’єктів господарювання встановлені на час дії карантинних заходів, пов’язаних з епідемією коронавірусу. Відповідне рішення прийнято на позачерговому засіданні Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, яке відбулося 18 березня.

Крім того, повідомляємо, що на Урядовому порталі розміщена інформація щодо переліку адміністративних послуг, які надаватимуться в центрах надання адміністративних послуг під час карантину.

Враховуючи те, що адмінпослуги, які надаються Департаментом екології та природних ресурсів Чернігівської облдержадміністрації, не відносяться до вищевказаного переліку і не є невідкладними, з дня оголошення карантину зупиняється перебіг строків звернення за отриманням адміністративних та інших послуг і термінів їх надання, виизначених законодавством. Від дня припинення карантину перебіг цих строків продовжується з урахуванням часу, що минув до його зупинення. Про це зазначено в п. 2.3 Прикінцевих положень Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України, спрямованих на запобігання виникнення і поширення коронавірусної хвороби (COVID-19)».

 

Департамент екології та природних ресурсів
Чернігівської облдержадміністрації

25 березня 2020
back