back

ПИТАННЯ ПІДГОТОВКИ ШКІЛ ТА ДИТСАДКІВ МІСТА ДО ЛІТНЬОГО ОЗДОРОВЧОГО ПЕРІОДУ ОБГОВОРИЛИ НА ЗАСІДАННІ ВИКОНКОМУ

Фото з архіву. Виконавчий комітет Менської міської ради у повному складі. Виконавчий комітет Менської міської ради

Вдев'яте в цьому році відбулося засідання виконавчого комітету Менської міської ради під головуванням міського голови Федора Івановича Фесюна.
Основним в порядку денному було питання "Про підготовку шкіл та дошкільних закладів міста до літнього оздоровчого періоду". В ході розгляду даного питання виступили завідуючі дошкільними навчальними закладми міста Наталія Шевель, Віра Слабченко та Юлія Верік, а також заступник директора Менської ЗОШ ім.Шевченка Людмила Погребна та вчитель Менської районної гімназії Алла Блецко. Виступаючі відмітили, що навчальні заклади міста готові на належному рівні провести оздоровлення дітей, при закладах будуть працювати літні оздоровчі табори, де вихованці зможуть змістовно провести всій вільний час, поспілкуватися з друзями, взяти участь в спортивних змаганнях тощо. Враховуючи обговорення питання було прийнято відповідне рішення.
Після чого члени виконкому обговорили та своїм рішенням затвердили комплексних план заходів щодо готовності паливно-енергетичного комплексу та житлово-комунального господарства міста до роботи в осінньо-зимовий період 2014-2015 років.
Крім того були прийняті розглянуті питання про надання дозволу на видалення аварійних та перерослих дерев по місту, про позбавлення батьківських прав двох жителів міста, про присвоєння та внесення змін в поштові адреси, про надання дозволу на підключення до міського водопроводу та інші. По всіх питаннях прийняті відповідні рішення.

28 травня 2014
back