back

ПРО РЕЗУЛЬТАТИ КОНТРОЛЬНО-РЕВІЗІЙНОЇ РОБОТИ СОСНИЦЬКОЇ МІЖРАЙОННОЇ ДЕРЖФІНІНСПЕКЦІЇ ЗА І ПІВРІЧЧЯ 2014 РІК

Сосницька міжрайонна Держфінінспекція  – являється структурним підрозділом Державної фінансової інспекції в Чернігівській області, у межах наданих повноважень, протягом І півріччя 2014  року спрямовувала свою діяльність на забезпечення виконання завдань, визначених законами України, Президентом України та Урядом.

Сосницькою міжрайонною державною фінансовою інспекцією за І півріччя 2014 року проведено 87 контрольних заходів на підприємствах, установах та організаціях   в т.ч.: за власною ініціативою – 5 контрольних заходів, за дорученням Держфінінспекції України – 1, за зверненням Кабінету Міністрів України – 81 контрольних заходів, з них 54 перевірок державних закупівель. Проведено 48 зустрічних звірок.

Загальна сума встановлених фінансових порушень  складає 729,52  тис. гривень,  з них недоотримано фінансових ресурсів – 327,92 тис.грн., втрат з порушенням законодавства – 401,6 тис.грн. Відшкодовано за І  півріччя  2014 року 652,55  тис.грн., в тому числі відшкодування минулих років -  279,66 тис. грн.

По результатах ревізій за встановлені порушення було складено 13 протоколів  за статтею 164-2 КУпАП та  12  посадових осіб притягнуто до адміністративної відповідальності.

За порушення бюджетного законодавства було застосовано 3  фінансові  санкції -  2 зупинення операцій з бюджетними коштами та 1 призупинення бюджетних асигнувань.

Інспекцією  на протязі року направлено  6 вимог про усунення порушень та  17  інформацій райдержадміністраціям та районним радам відповідних районів, по результатам проведених ревізій з відповідними пропозиціями про усунення порушень.

По результатах інформування  та вимог,  наданих Інспекцією, прийнято 10 управлінських рішень.

За матеріалами контрольних заходів правоохоронними органами порушено 2 кримінальних проваджень.

По результатах інформування  відкрито  3 кримінальні впровадження та 1 кримінальне провадження  за довідкою  залученого спеціаліста.

За результатами проведених ревізій проінформовано  прокуратури у відповідних районах.

 

           Начальник Сосницької міжрайонної Держфінінспекції  О.І.Максименко


 
29 липня 2014
back