back

ДО УВАГИ ВЛАСНИКІВ ЗЕМЕЛЬНИХ ДІЛЯНОК

У разі, якщо ви не отримали податкового повідомлення-рішення по платі за землю або ж якщо виникають запитання щодо розміру нарахованого податку, у випадку зміни власника земельної ділянки, набуття права на пільги або виникнення необхідності уточнення сум земельного податку, громадянам варто звернутися до Менської ОДПІ, яка знаходиться за адресою: вул. Леніна, 57, і пред’явити відповідні документи .

Необхідно пам’ятати, що 26 серпня – останній день сплати земельного податку з фізичних осіб.

У разі якщо громадянин не сплачує узгоджену суму протягом строку, визначеного Податковим кодексом, такий платник податків притягується до відповідальності у вигляді штрафу у таких розмірах:

при затримці до 30 календарних днів включно, наступних за останнім днем строку сплати суми грошового зобов’язання, – у розмірі 10 відсотків погашеної суми податкового боргу;

при затримці понад 30 календарних днів, наступним за останнім днем строку сплати суми грошового зобов’язання, – у розмірі 20 відсотків погашеної суми податкового боргу.

Щоб не платити більше, плату за землю потрібно перераховувати до бюджету своєчасно – не пізніше 26 серпня поточного року.
20 серпня 2014
back