back

23-РІЧНИЦЯ НЕЗАЛЕЖНОСТІ УКРАЇНИ

23-ій рік незалежності став своєрідним переломним етапом у розвитку держави. Прагнення змін і втілення їх у життя, з однієї сторони, та військові дії на Сході держави, відсутність єдності, цілісності – з іншої, примушують кожного громадянина усвідомити вагу та цінність таких понять як суверенність, незалежність, мир.


24 серпня в парку ім.. Т.Г.Шевченка відбувся мітинг-реквієм з нагоди чергової річниці Незалежності України за участю керівництва району, органів місцевого самоврядування, керівників структурних підрозділів райдержадміністрації, організацій, установ району, громадськості та ЗМІ.


Хвилиною мовчання учасники зібрання вшанували пам'ять патріотів України, які загинули, захищаючи незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України. Відбулося також покладання квітів до погруддя Великого Кобзаря та до могили загиблого учасника АТО з Мени Сергія Титаренка.


З вітальним словом до усіх присутніх звернувся голова райдержадміністрації Олександр Мисник. Він відзначив, що це свято ми відзначаємо в нелегкі для нашого народу часи, коли особлива роль належить людям, які зі зброєю в руках відстоюють незалежність та територіальну цілісність нашої Батьківщини; побажав всім миру, спокою, злагоди, достатку та здоров’я і висловив надію, що наступний День незалежності ми зустрінемо усміхнені й щасливі в Україні, де не буде війни.


По закінченню працівники центральної районної бібліотеки підготували невелику читацьку композицію.


Цього дня у Центрі культури і дозвілля молоді відбудеться демонстрація кінофільму, на міському стадіоні та пляжі – спортивні змагання.


У зв’язку з нестабільною ситуацією в Україні вирішено відмовитись від проведення вечірніх концертно-розважальних заходів.


З сайту Менської РДА




23-р

24 серпня 2014
back