back

ПРОДОВЖУЄТЬСЯ РОБОТА НАД РОЗРОБКОЮ ГЕНЕРАЛЬНОГО ПЛАНУ МІСТА

В приміщенні Менської міської ради відбулась чергова робоча нарада щодо виготовлення генерального плану міста Мена. В нараді приймали приймали участь начальник сектору містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства та будівництва Менської райдержадміністрації Андрій Ющенко, спеціаліст із земельних питань та містобудування Менської міської ради Ігор Білогуб та спеціаілсти державного підприємства Український державний науково-дослідний інститут проектування міст “ДІПРОМІСТО” імені Ю.М.Білоконя, який виконує роботи по розробці Генерального плану міста. Під головуванням заступника міського голови з питань діяльності виконкому Юрія Стальниченка

, учасники наради обговорили сучасний стан використання території міста та перспективи подальшого розвитку. В ході наради, засупник міського голови Юрій Стальниченко наголосив, що "враховуючи всю важливість робіт по виготовленню генерального плану міста для кожного менянина, слід всім нам, керівникам підприємств міста активізувати роботу по збору інформації з підприємств міста, для якісного аналізу сучасного стану використання територій. Відштовхуючись від цих данних, ми отримаємо від виконавців пропозиції по розвитку міста, на довгострокову перспективу. Тому звертаюся до всіх керівників підприємств, які працюють на території міста з проханням подати до міської ради відповідь на ті запити, які отримали. Якщо якесь із підприємств не отримало запиту, або виникають питання щодо заповнення форм відповідей, то можна звертатися особисто на мій робочий телефон 21242, і разом вирішити це питання".
Крім того Юрій Валерійович наголосив, що "Письмові пропозиції з приводу розробки генерального плану міста від юридичних та фізичних осіб приймаються за адресою 15600, Чернігівська область, м.Мена, вул. Урицького, 7, Менська міська рада".
17 вересня 2014
back