back

ВІДБУЛАСЬ ЧЕРГОВА СЕСІЯ МЕНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ



Минулого четверга, 18 вересня відбулася чергова 39 сесія Менської міської ради 6 скликання. Під час пленарного засідання депутати заслухали звіт начальника фінансово-господарського відділу, головного бухгалтера Наталії Примакової про виконання міського бюджету за 1 півріччя 2014 року, а також інформацію про необхідність внесення змін до міського бюджету. Розглянувши подання Менської місцевої організації Радикальної партії Олега Ляшка та врахувавши пропозицію міського голови Федора Фесюна, депутати прийняли рішення створити комісію для вивчення питання про доцільність преейменування вулиці Урицького на вул. ім.С.Титаренка, найменування нової, або перейменування якоїсь з існуючих вулиць в честь М.Андрейченка та перейменування центрального парку міста в парк Героїв Майдану. Свої пропозиції комісія подасть після детального вивчення питань на розгляд сесії міської ради.

В своєму виступі заступник міського голови з питань діяльності виконкому Юрій Стальниченко повідомив депутатів про те, що виконавчий комітет почав роботу над проектом програми соціально-економічного ровитку міста Мена на 2015 рік, і запропонував подавати свої пропозиції, по включенню відповідних об'єктів до Програми. Також Юрій Валерійович повідомив про необхідність внесення змін до цьогорічної програми соціально-економічного розвитку, серед яких "необхідність замовити виготовлення норм споживання води для споживачів міста Мена", "проведення реконструкції котельні ДНЗ "Сонечко" шляхом заміни котельного обладнання на новітні котли, з можливістю використання місцевого палива", "вивчення питання по проведенню реконструкції котелень по вул. Суворова, 1 «г» та вул. Пролетарська в місті Мена шляхом переведення їх на альтернативні види палива", "виготовлення проектно-кошторисної документації для капітального будівництва дорожнього покриття по вулиці Нове життя міста Мена", "затвердження кошторисій на капітальний ремонт дорожнього покриття вулиць Щорса, 1 Тарвня, Транспортна, Кірова", "проведення комплексу підготовчих робіт для проведення робіт з очищення русла струмка Бабка в місті Мена".

Серед великої кількості різноманітних питань, депутати також проголосували за прийняттяв комунальну власність територіальної громади міста будівлю по вул. Корольова, 6 "б"...

Левову частку часу зайняв розгляд земельних питань, серед яких було і питання надання земельних ділянок учасникам АТО.

На останок депутати підтримали заяву секретаря ради Валентини Новик, про дострокове припинення повноважень в зв'язку із виходом на пенсію. Обрати нового секретаря міської ради під час пленарного засідання 39 сесії депутати не змогли, адже кандидатура запропонована міським головою в особі депутата міської ради Миколи Більця під час таємного голосування не набрала достатьої кількість голосів.
20 вересня 2014
back