back

ВІДБУЛОСЬ ЧЕРГОВЕ ЗАСІДАННЯ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ РАДИ

 

прапор міста еталлоний зразок25 версня відбулося засідання виконавчого комітету Менської міської ради. Основним в порядку денного розглядалось питання "Про стан підготовки житлово-комунального господарства та соціально-побутових закладів міста до осінньо-зимового періоду 2014-2015 років".

Участь у обговоренні питання приймали запрошені: директор КП "Менакомунпослуга" О.Сидоренко, головний інженер ТОВ "Менський комунальник" О.Неженець, представники дошкільних навчальних закладів та клубів, об'єднань співвласників багатоквартирних будинків міста. В ході розгляду питання заступник міського голови Юрій Стальниченко зазаначив, що "виконавчим комітетом міської ради у травні було розроблено та доведено до всіх виконавців, план заходів по підготовці до осінньо-зимового періоду. Враховуючи виступи запрошених, можна сказати, що більшість запланованих заходів було виконано. Одним з основних питань, які треба зробити "тепловим господарствам" до 01 жовтня - залишається підготовка і подання до сектору ЖКГ, будівництва та архітектури Менської РДА пасопрта готовності до опалювального сезону...".
Міський голова Федір Фесюн узагальнив інформацію, та наголосив на тому, що початок подачі тепла залежить від погодніх умов, та опалювальний сезон в місті розпочнеться вчасно. Також Федір Іванович повідомив присутніх про роботу, яка проводиться міською радою щодо підготовки до опалювального сезону об'єктів комунальної власності, серед яких 3 дошкільні навчальні заклади...
Представники ОСББ нарікали на тому, що деякі власники квартир не бажають проводити перевірку димо-вентиляційних каналів, що в свою чергу ставить під загрозу не тільки початок опалення будинку, але і може нести загрозу життю всіх людей. За результатами розгялду даного питання, яке тривало більше години, члени виконавчого комітету прийняли відповідне рішення.
Також було затверджено план роботи виконавчого комітету Менскої міської ради на 4 квартал 2014 року та розглянуто близько 20 різноманітних питань, по зверненню фізичних та юридичних осіб.
26 вересня 2014
back