back

ВІЙСЬКОМАТ ЗАПРОШУЄ НА КОНТРАКТНУ СЛУЖБУ

Як відомо, 2 вересня Президент України Петро Порошенко підписав Закон України “Про внесення змін до Законів України “Про військовий обов’язок та військову службу” та “Про засади запобігання і протидії корупції”, прийнятий Верховною Радою 12 серпня.

Цим законом передбачається спрощення процедури призову на військову службу для доукомплектування Збройних Сил та інших військових формувань при виникненні кризових ситуацій або оголошенні рішення про проведення мобілізації та введення правового режиму воєнного стану .

– Це спрощення, зокрема, стосується і прийняття громадян України за контрактом до ЗСУ, – зазначає т.в.о. військового комісара Менського районного військового комісаріату капітан Сергій Попов. – Тому громадян України, які бажають проходити військову службу за контрактом у військових частинах А 2299 , В 4673 , В 4742 та В 4890 , а також інших військових частинах, запрошую завітати до Менського РВК для ознайомлення з вакантними посадами від кухаря, водія та стрільця до заступника командира роти по роботі з особовим складом . При цьому нагадую, що відповідно до чинного законодавства із “заробітної плати” військовослужбовців – грошового забезпечення відраховується лише єдиний соціальний внесок в розмірі 2,6%.

За інформацією районної газети "Наше слово"

29 вересня 2014
back