back

ПРО РЕЗУЛЬТАТИ КОНТРОЛЬНО-РЕВІЗІЙНОЇ РОБОТИ МЕНСЬКОЇ МІЖРАЙОННОЇ ДЕРЖФІНІНСПЕКЦІЇ ЗА 9 МІСЯЦІВ 2014 РОКУ

Менська міжрайонна Держфінінспекція – являється структурним підрозділом Державної фінансової інспекції в Чернігівській області, у межах наданих повноважень, протягом 9 місяців 2014 року спрямовувала свою діяльність на забезпечення виконання завдань, визначених законами України, Президентом України та Урядом.
Менською міжрайонною державною фінансовою інспекцією за 9 місяців 2014 року проведено

105 контрольних заходів на підприємствах, установах та організацій. Загальна сума встановлених фінансових порушень складає 985,145 тис. гривень, з них недоотримано фінансових ресурсів – 377,36 тис.грн., втрат з порушенням законодавства – 607,79 тис.грн. Відшкодовано за 9 місяців 2014 року 713,63 тис.грн., в тому числі відшкодування минулих років - 283,42 тис. грн.
По результатах ревізій за встановлені порушення було складено 16 протоколів за статтею 164-2 КУпАП та 16 посадових осіб притягнуто до адміністративної відповідальності.
За порушення бюджетного законодавства було застосовано 5 фінансових санкцій - 4 зупинення операцій з бюджетними коштами та 1 призупинення бюджетних асигнувань.
Інспекцією на протязі року направлено 7 вимог про усунення порушень та 22 інформацій райдержадміністраціям та районним радам відповідних районів, по результатам проведених ревізій з відповідними пропозиціями про усунення порушень.
По результатах інформування та вимог, наданих Інспекцією, прийнято 13 управлінських рішень.
За матеріалами контрольних заходів правоохоронними органами порушено 2 кримінальних проваджень.
По результатах інформування відкрито 3 кримінальні впровадження та 1 кримінальне провадження за довідкою залученого спеціаліста.
За результатами проведених ревізій проінформовано прокуратури у відповідних районах.

Начальник
Менської міжрайонної
Держфінінспекції О.І.Максименко

04 листопада 2014
back