back

ПРИВІТАННЯ З ДНЕМ ГІДНОСТІ І СВОБОДИ

Президент України Петро Порошенко підписав указ про щорічне відзначення 21 листопада Дня гідності і свободи. Це свято демократії, торжество всіх ідеалів патріотизму та почуття національної гідності.
Для кожного громадянина настав час усвідомити себе повноцінним господарем цієї держави – вимогливим до влади, не пасивним у своїх очікуваннях, а діяльним для власного добробуту, наведення елементарного порядку у своєму сусідському середовищі і для плекання доброго ставлення до кожної людини.

У цей знаменний і величний день з гордістю можна говорити, що українці – це народ, який заслуговує поваги світової спільноти. Адже ми разом довели, що українці – це народ глибоко патріотичний, з високим почуттям гідності і непереборним духом свободи!
Тож щиро вітаємо всіх з Днем гідності і свободи. Бажаємо, щоб здійснилася закладена славетними історичними подіями велична мета сучасності – успішна розбудова економічної, духовно багатої, вільної і демократичної України!
Будьмо гідними нащадками борців за свободу України і пам’ятаймо слова Великого сина українського Василя Симоненка: «Народ мій є! Народ мій завжди буде! Ніхто не перекреслить мій народ!»

 

 

 

Виконавчий комітет Менської міської ради

21 листопада 2014
back