back

ОГОЛОШЕНО КОНКУРС З ВИЗНАЧЕННЯ ВИКОНАВЦЯ ПОСЛУГ З ВИВЕЗЕННЯ РІДКИХ ПОБУТОВИХ ВІДХОДІВ НА ТЕРИТОРІЇ МІСТА МЕНА

Оголошується конкурс з визначення виконавця послуг з вивезення рідких побутових відходів на території міста Мена.

Організатор конкурсу — виконавчий комітет Менської міської ради.

Місцезнаходження організатора конкурсу — м. Мена, вул. Урицького, 7.

Підстава для проведення конкурсу - рішення виконкому Менської міської ради №189 від 27.11.2014 року.

Час та місце проведення конкурсу - 30.12.2014 року о 15-30 год., зал засідань Менської міської ради, м. Мена, вул. Урицького,7.

Особа, в якої можна ознайомитися з умовами надання послуг з вивезення побутових відходів — спеціаліст з організаційних,кадрових питань, а також питань освіти, охорони здоров’я та соціального захисту Менської міської ради, секретар конкурсної комісії з визначення виконавця послуг з вивезення рідких побутових відходів на території міста Мена Осєдач Раїса Миколаївна, тел. 04644-31179.

Кваліфікаційні вимоги до учасників конкурсу:

наявність не менше однієї асенізаційної машини; наявність в штаті не менше 1 водія автотранспортних засобів для виконання робіт з вивезення рідких побутових відходів; тарифи на вивезення рідких побутових відходів повинні бути сформовані відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 26 липня 2006 р. № 1010.

Послуги повинні надаватись в межах території міста Мена. Територія міста 15,68 км2. Середня відстань до об’єктів поводження з відходами складає 3 км. Житловий фонд в місті налічує 3904 приватних та 53 багатоквартирних будинки . До централізованого водопостачання підключено 887 абонентів, вт.ч. 847 абонентів з числа жителів. Решта жителів і підприємств не підключені до системи водовідведення.

Об'єкти утворення побутових відходів на території міста Мена -

53 багатоквартирних житлових будинків , з них:

9 будинків обладнаних централізованим опаленням;

до системи централізованого водопостачання підключено 760 квартир;

до системи централізованого водовідведення підключено 680 квартир;

відсутнє централізоване водовідведення – 80 квартир.

Будинки газифіковано,в місті створено 18 ОСББ , балансоутримувачі в багатьох випадках не визначені; біля багатоповерхових будинків встановлено 43 контейнера для збору ТПВ, де застосовується контейнерний метод збору, також збір проводиться безконтейнерним методом.

- 3904 одноквартирних житлових будинків , з них:

з централізованим опаленням — відсутні;

газифіковано переважну кількість будинків;

до системи централізованого водопостачання підключено  3000 будинків;

до системи централізованого водовідведення підключено 10 будинків;

відсутнє централізоване водовідведення – 2990 будинків.

Біля одноквартирних житлових будинків встановлено 100 контейнерів для збору ТПВ, де застосовується контейнерний метод збору, також збір проводиться безконтейнерним методом.

- близько 180 підприємств, установ та організацій міста , з них

установи та підприємства комунальної форми власності, підпорядковані Менській міській раді - 4; бюджетні установи та організації — 15; заклади охорони здоров`я; освіти, культури, спорту – 8; 11 юридичних осіб з загальної кількості мають централізоване теплопостачання; 41 підключено до системи водовідведення; 122 мають централізоване водопостачання; частина підприємств газифіковано.

Місце для зливу рідких побутових відходів знаходиться на відстані 3 км. Від центру міста.

Конкурсна пропозиція подається особисто або надсилається поштою конкурсній комісії за адресою м.Мена, вул.Урицького,7 у конверті, на якому зазначаються повне найменування і місцезнаходження організатора та учасника конкурсу, перелік послуг, на надання яких подається пропозиція.

Кінцевий строк подання конкурсної пропозиції: 30.12.2014 року до 10:00 год.

Конкурсну документацію можна отримати — вул. Урицького,7, м. Мена, каб.№1 протягом трьох робочих днів після надходження від учасника заявки про участь у конкурсі, особисто або надсилається поштою.

 

Виконавчий комітет Менської міської ради

29 листопада 2014
back