back

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ СХВАЛИВ ПРОЕКТ ПРОГРАМИ СОЦІАЛЬНО-ЕКОНОМІЧНОГО РОЗВИТКУ МІСТА НА НАСТУПНИЙ РІК

Під час 19-ого засідання виконавчого комітету Менської міської ради було схвалено проект Програми соціально економічного розвитку міста Мена на 2015 рік та прийнято близзько 30 інших рішень що стосуються важливих питань для міста та його жителів.

В четвер, 27 листопада 2014 року в приміщенні Менської міської ради пройшло засідання виконавчого комітету, на якому голосував заступник міського голови з питань діяльності виконкому Юрій Стальниченко. Більше години тривав розгляд надважливого питання, від якого буде залежати життєдіяльность нашого міста в наступному році, а саме "Про проект програми соціально-економічного розвитку міста на 2015 рік". В ході своєї доповіді Юрій Валерійович зупинився на основних завданнях та заходах, які передбачається виконати в наступному році в місті, серед яких завершення розробки Генерального плану міста, розширення його меж, реалізація існуючих проектів в галузі водопостачання, дорожнього господарства, освітлення, благоустрою та інше. В ході дискусії  було погоджено проект програми соціально-економічного розвитку міста із пропозиціями членів виконкому та вирішено винести його на розгляд та затвердження депутатів міської ради.

Крім того було прийнято рішення, яким оголошено конкурси по визначенню виконавців послуг з вивезення твердих та рідких побутових відходів по міста Мена, утворено конкурсні комісії та затверджено конкурсну документацію.

Також було прийнято рішення про створення комісії з питань евакуації при Менській міській раді та затверджено положення, на основі якого буде працювати міська комісія з питань евакуації.

Крім того було розглянуто ряд інших важливих питань, серед яких дозволи жителям міста на видалення аварійних дерев по місту, присвоєння поштових адрес житловим будинкам жителів тощо.

Наступне засідання виконавчого комітету заплановано на 25 грудня 2014 року. В порядку денному заплановано розглянути питання про проект міського бюджету на 2015 рік та заходи до святкування Нового року.
01 грудня 2014
back