back

ПІДГОТУЄМО МІСТО ДО НОВОРІЧНО-РІЗДВЯНИХ СВЯТ

Уже традиційно з приходом свята Миколая розпочинається цикл новорічно-різдвяних свят.  Свято Святого Миколая Чудотворця – одне з найсвітліших і найрадісніших свят усього християнського люду. З його приходом кожен із нас сподівається на якесь маленьке диво, здійснення заповітної мрії, котра під силу лише Святому. Саме у День Святого Миколая кожен з нас може відчути себе чудотворцем і подарувати тепло і радість рідним та близьким, а також людям, які цього потребують.

Міською радою розпочалася підготовча робота по оформленню міста на період новорічно-різдвяних свят з метою створення святкової атмосфери, чудового настрою та відчуття родинного свята в нашому місті.
Звертаємось до всіх менян, які мають бажання долучитись до створення новорічного іміджу міста, прикрасити власні оселі, офіси, фасади адміністративних будівель, вітрини магазинів та закладів громадського харчування гірляндами та різноманітними атрибутами новорічних свят.
Нехай 19 грудня в День Святого Миколая розпочнеться в нашому місті новорічна казка, що принесе радість нашим дітям та підтримає віру кожного у краще майбутнє.
Сподіваємось на підтримку менян та започаткування гарної традиції добра і свята у нашому місті.

 

Виконавчий комітет Менської міської ради

08 грудня 2014
back