back

ВІДЕОРОЛИКИ ПЕРЕМОЖЦІ ВСЕУКРАЇНСЬКОГО ФЕСТИВАЛЮ-КОНКУРСУ "УКРАЇНА - ЄДИНА"

В кінці вересня у Львові церемонією нагородження переможців завершився Всеукраїнський фестиваль-конкурс соціальної реклами «УКРАЇНА – ЄДИНА!». Також на площі Ринок пройшов завершився флешмоб «Україна – єдина!», під час якого відбулося театралізоване дійство «Своє серце, Україно, я кладу тобі до ніг» до якого могли приєднатися усі охочі.
Фестиваль передбачав індивідуальну та групову участь за номінаціями «Плакат» та «Відеоролик». На розгляд оргкомітету і журі надійшло 428 соціальних плакатів з усіх областей України, а також 67 відеороликів.
У номінації «Відеоролик» перше місце зайняв плакат «За єдність! За нероздільність!», автор Ратушняк А., м. Київ та «Єдність», автор Кисляченко М., м. Вінниця; друге місце – робота «Україна – єдина!», автор Черевко Є., м. Київ та «Борщ», автор Джуранюк І., м. Київ. Третє місце – «Єдність духу», автор Бігус В., Тернопільська область, та «Разом до мети», автор Джулай Є., м. Євпаторія, АР Крим.
У свою чергу вихованці львівського центру творчості дітей та юнацтва Галичини «Погулянка» отримали спеціальну відзнаку Всеукраїнського фестивалю-конкурсу соціальної реклами «УКРАЇНА – ЄДИНА!» за відеоролик «Сім’я».

Представляємо Вашій увазі відеоролики переможці переможці фестивалю-конкурсу:


http://youtu.be/cpt2x7agl2w

http://youtu.be/kPOvKnwJ6Pw

http://youtu.be/sLXsXpduOs8

http://youtu.be/T4KEBd1BERk

http://youtu.be/3wFWvY9A_JI

http://youtu.be/ui5tRN8kKtk

http://youtu.be/m2zFkrzMmpI

http://youtu.be/kp2cgn5MFKk

http://youtu.be/ag1Il6t5Glc

http://youtu.be/l1asAdcH7bM

http://youtu.be/sCxo_c0EtEY

16 грудня 2014
back