back

НА ВИМОГУ УРЯДУ БУДЕ ОБМЕЖЕНО ОСВІТЛЕННЯ ВУЛИЦЬ

Прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк заборонив освітлювати зовнішню рекламу, державні будівлі, центральні вулиці для економії електроенергії. Про це він заявив під час свого звернення.

Таке рішення було прийнято у зв’язку із складною ситуацією в країні із постачанням енергоносіїв, введенням надзвичайного стану в енергетиці.

"Окремо вимагаю від міністерств та органів місцевої влади припинити висвітлювати реклами, державні будівлі, центральні вулиці в той момент, коли вся країна перебуває в темряві — у нас в окремих регіонах світлові феєрверки, що є неприпустимим", —повідомив Арсеній Петрович.

https://www.youtube.com/watch?v=iJcdrsX9Bcs

З аналогічним закликом звертається і Чернігівська ОДА, а саме у повідомленні йдеться "...обласна державна адміністрація закликає керівників районів та міст обласного значення, підприємств та організацій до скоординованих дій для максимальної економії електроенергії. Для стабілізації ситуації необхідно невідкладно вжити всіх можливих заходів економії електроенергії, в тому числі скоротити освітлення вуличної реклами, громадських будівель та вулиць."

У Мені також вживатимуться заходи щодо економії електроенергії, а саме:

- вуличне освітлення по вулицях міста, з найбільш інтенсивним рухом буде вмикатись тільки з 16:30 до 20:00 години;

- вуличне освітлення на інших вулицях буде обмежено.



 

 
22 грудня 2014
back