back

ПІДБИЛИ ПІДСУМКИ

Менська міжрайонна Держфінінспекція – являється структурним підрозділом Державної фінансової інспекції в Чернігівській області, у межах наданих повноважень, протягом 2014 року спрямовувала свою діяльність на забезпечення виконання завдань, визначених законами України, Президентом України та Урядом.

Менською міжрайонною державною фінансовою інспекцією за 2014 рік проведено 108 контрольних заходів на підприємствах, установах та організацій. Загальна сума встановлених фінансових порушень складає 997,74 тис. гривень, з них недоотримано фінансових ресурсів – 377,36 тис.грн., втрат з порушенням законодавства – 620,18 тис.грн. Відшкодовано за 2014 рік - 769,06 тис.грн.
По результатах ревізій за встановлені порушення було складено 18 протоколів за статтею 164-2 КУпАП та 18 посадових осіб притягнуто до адміністративної відповідальності та накладено адміністративний штраф на суму 3,98 тис.грн., який сплачено до відповідного бюджету в повному обсязі. Притягнуто до дисциплінарної відповідальності 4 осіб.
За порушення бюджетного законодавства було застосовано 6 фінансових санкцій - 5 зупинень операцій з бюджетними коштами та 1 призупинення бюджетних асигнувань.
Інспекцією на протязі року направлено 8 вимог про усунення порушень та 23 інформацій райдержадміністраціям та районним радам відповідних районів, по результатам проведених ревізій з відповідними пропозиціями про усунення порушень.
По результатах інформування та вимог, наданих Інспекцією, прийнято 13 управлінських рішень.
За матеріалами контрольних заходів правоохоронними органами порушено 2 кримінальних проваджень. По результатах інформування відкрито 3 кримінальні впровадження та 1 кримінальне провадження за довідкою залученого спеціаліста.
За результатами проведених ревізій проінформовано прокуратури у відповідних районах.





 

Начальник
Менської міжрайонної
Держфінінспекції О.І.Максименко

24 грудня 2014
back