back

ЗВЕРНЕННЯ МІСЬКОГО ГОЛОВИ

Шановні жителі м.Мена та Менщини!

Вирішив звернутися до Вас в зв’язку з публікацією пана Трегубенко С.М. на сайті «Нашого слова» про підкуп менян, який я нібито зробив більше 4-х років тому - побудувавши прибудинкові дитячі ігрові майданчики.

Повірте, я дуже рідко відповідаю на його звинувачення, щодо мене, як жителя м.Мени і голови міської ради, рахуючи, що кожен має власну думку на ту чи іншу подію і право її висловлювати. Але коли даний Пан почав ображати майже 10 тисяч виборців міста тим, що їх можна купити побудувавши 4-5 дитячих ігрових майданчиків – мене це обурило.

Пане Трегубенко, це ж як треба не поважати своїх земляків, вважати їх продажними, щоб видавати такі бредові ідеї. Чи може це Вам приснилось в якомусь "шизо-меланхонічному сні", що Ви згадали те, що було більше 4-х років тому і ніколи не використовувалось мною ні в яких цілях. А може у Вас 4 роки тому у душі заклалась злість на своїх виборців, які  дивлячись на вашу «плідну депутатську роботу»  не обрали Вас депутатом міської ради…

Так, справді, я як громадянин і підприємець на протязі багатьох років займався благодійною діяльністю. За свої кошти, та  залучені кошти спонсорів зробив немало благодійних справ.

І повірте – ніколи, ще раз повторюю, ніколи не вихвалявся цим ні в районній газеті ні на інтернет-сайтах, як це люблять робити деякі наші керівники. Навіть депутатів на першій сесії міської ради попросив: «Давайте відкинемо всі політичні амбіції і створимо одну дружню партію м.Мени, або Менщини, яка буде працювати на благо наших людей, а своїх партійних лідерів використовувати з метою сприяння спонсорської чи іншої допомоги на благо міста та району.»

Цим же принципом по залученню коштів з метою покращення життя менян я користуюсь і в роботі на посаді міського голови.

А Вас  пане Трегубенко я хотів би попросити подивитись критично на свої дії. Що Ви зробили для громади? Я думаю, що ви  теж як я були приватним підприємцем ,  могли б допомогти громаді, але для громади ви не зробили ні на копійку.

Критикувати Ви любите всіх, але в першу чергу потрібно подивитися на себе: в якому стані ваша хата, на заросле бур’янами і захаращене подвір»я, поламану огорожу – одним словом подивитися на себе, а тоді на людей.

В нашому випадку – більше всього, що зроблено для громади не так – кричить той, хто за все своє життя для неї не зробив нічого крім розмов, бо як писав Глібов «одне плескати язиком, а зовсім інше перти плуга».

 Федір Фесюн

16 січня 2015
back