back

03 ЛЮТОГО В МЕНІ ОГОЛОШЕНО ДНЕМ ЖАЛОБИ

Сьогодні Менським міським головою Федором Фесюном підписано розпорядження про оголошення в місті Мена Чернігівської області 03 лютого 2015 року - Дня жалоби.


Під час проведення антитерористичної операції, житель міста Мена, боець добровольчого батальйону "Айдар" Жеребило Вадим Володимирович поклав своє життя захищаючи незалежність суверенітет і територіальну цілістість нашої держави. З метою вшанування його пам’яті та пам’яті всіх військовослужбовців, осіб рядового і начальницького складу — учасників антитерористичної операції в Донецькій та Луганській областях, які загинули, захищаючи України, та пам’яті мирних жителів, які стали жертвами терористів на сході України, 02 лютого Менським міським головою Федором Івановичем Фесюном підписано розпорядження, яким оголошується в місті Мена Чернігівської області 03 лютого 2015 року – День жалоби. На будівлях підприємств, установ, організацій міста Мена Чернігівської області приспустити Державний Прапор України та прапор міста. Рекомендовано підприємствам, установам, організаціям міста Мена Чернігівської області незалежно від форм власності обмежити 03 лютого 2015 року використання музики та проведення розважальних заходів.


03 лютого 2015 року о 14:00 вшанувати пам’ять загиблих хвилиною мовчання.


Біографічна довідка Вадима Володимировича Жеребило




Народився 07 жовтня 1993 року в м. Мена Чернігівської обл., українець.

У 2009 році закінчив Менську загальноосвітню школу І-ІІІ ст. ім. Т.Г.Шевченка.

Того ж року вступив до Чернігівського ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою, після закінчення якого навчався в Київському національному технічному університеті «Київський політехнічний інститут». Навчання у виші перервав у зв’язку з подіями на Майдані – з першого дня був активним учасником Революції Гідності.

З початком військових подій на сході України пішов у лави добровольчого батальйону «Айдар», в якому ніс службу до останнього дня. В ході служби отримав тяжке поранення, але від госпіталізації відмовився.

Загинув 31 січня 2015 року внаслідок розриву снаряду з зенітно-ракетної установки ворога під час виконання бойового завдання у антитерористичній операції .


02 лютого 2015
back