back

СПОЧИВАЙ З МИРОМ, ГЕРОЄ!

Тисячі менян 03 лютого провели в останню путь свого земляка, 21-річного Вадима Жеребило , бійця добровольчого батальйону «Айдар», який за покликом серця пійшов боронити нашу країну від агресора і героїчно загинув 31 січня у місті Щастя Луганської області. Згідно розпорядження міського голови Федора Фесюна 03 лютого 2015 року в місту було оголошено – День жалоби.
02 лютого тіло Вадима привезли на рідну менську землю. Зустрічаючи тіло героя, меняни побудували «живий» коридор вздовж дороги,

 

https://www.youtube.com/watch?v=ZpOGQvVD_sk

а на завтра вийшли провести «Діджея» в останню путь. У Менському Свято-Троїцькому храмі відбулася поминальна панахида, а на траурному мітингу до людей звернулися Менський міський голова Федір Фесюн, побратими з батальйону «Айдар», класний керівник Вадима – Людмила Данюк та завуч Менської ЗОШ ім..Шевченка – Людмила Погребна, а також депутат районної ради Валерій Магула. Всі вони згадували Вадима, як вірного друга і надійного побратима, справжнього патріота своєї країни, який віддав за неї найцінніше – своє життя.

https://www.youtube.com/watch?v=ctskRljbtTc
У пам’яті земляків Вадим назавжди залишиться вічно молодою, світлою, доброю людиною, а ще - мужнім героєм, який боронив рідну землю. Історія належно оцінить його подвиг і подвиги всіх тих, хто захищає нашу України.
Спочивай з миром, Вадиме! Герої не вмирають, вони назавжди залишаються в наших серцях!

 

  





 

Фото Валерія Тихонова


відео Олексія Прищепи


з ресурсу районної газети "Наше слово"


04 лютого 2015
back