back

ВІДБУЛИСЬ ПАМ`ЯТНІ ЗАХОДИ З НАГОДИ 26-РІЧНИЦІ ВИВЕДЕННЯ РАДЯНСЬКИХ ВІЙСЬК З АФГАНІСТАНУ

Пам'ятні заходи до 26-ї річниці виведення радянських військ з Афганістану проходять сьогодні в місті Мена.
Зокрема, 13 лютого біля пам’ятного знака Воїнам-Афганцям що в центрі міста відбувся мітинг-реквієм та поминальна панахида за загиблими воїнами-інтернаціоналістами та всіма воїнами, які віддали своє життя захищаючи Україну. Вшанувати пам'ять воїнів-афганців прийшло багато менян, серед яких були голова Менської районної державної адміністрації Олександр Мисник, заступник голови Менської районної ради Віктор Лях, заступник міського голови з питань діяльності виконкому Менської міської ради Юрій Стальниченко


, працівники установ та організацій міста, а також члени районної та міської спілки ветеранів Афганістану. Панахиду провів настоятель свято-Троїцької церкви отець Василь. До пам’ятного знаку воїнам-афганцям учасники зхаоду поклали вінки та живі квіти.

Також відбувся захід, присвячений 26-й річниці виведення радянських військ з Афганістану в центральній районній бібліотеці, який було організовано Менською районною спілкою ветеранів Афганістану. До воїнів-афганців звернулися голова районної державної адміністрації Олександр Мисник, заступник голови Менської районної ради Віктор Лях, заступник міського голови з питань діяльності виконкому Менської міської ради Юрій Стальниченко, військовий комісар Менського району Віктор Павлюк, які побажали всім миру і спокою, благополуччя в родинах і віри в свої сили та вручили воїнам-афганцям грамоти, подяки від керівництва міста, району, області. Зустріч супроводжувалась творчими та музичними номерами районного відділу культури та районної бібліотеки.
Пам'ять усіх загиблих в Афганістані, в локальних війнах і в зоні проведення антитерористичної операції учасники зустрічі вшанували хвилиною мовчання.


Фото з сайту Менської районної ради

13 лютого 2015
back