back

ЗАВТРА О 20:30 СТАРТУЄ ВСЕСВІТНЯ АКЦІЯ "ГОДИНА ЗЕМЛІ"

У суботу, 28 березня о 20:30 люди в усьому світі вимкнуть світло на одну годину, Годину Землі, щоб показати необхідність спільних дій для протидії зміні клімату.
Окрім символічного вимкнення світла на 60 хвилин,

цьогорічна кампанія робить наголос на необхідності та безумовній користі щоденних дій кожного громадянина у сфері енергоефективності, збереження навколишнього середовища, ощадливого використання ресурсів задля подолання екологічних проблем і досягнення гармонії з природою. Година Землі проводиться з ініціативи найбільшої та найдосвідченішої незалежної природоохоронної організації у світі - Всесвітнього фонду природи . В 2007 році в Сіднеї було започатковано цей рух, тоді в більше ніж 2 мільйонах домівок та організацій вимкнули світло на одну годину. Вже через рік ця подія стала світовою екологічною ініціативою, до якої долучилися більше 100 мільйонів людей у 35 країнах світу.
Минулого року до акції долучилося більше 7000 міст із 162 країн світу, серед яких було 55 міст України. Вони приєдналися до світової спільноти, вимкнувши світло на відомих спорудах та закликавши жителів до активних дій по боротьбі зі зміною клімату та марнотратним споживанням природних ресурсів.
Година Землі – це набагато більше, ніж вимкнути світло на одну годину один раз на рік. Це можливість дати людям право голосу у вирішенні майбутнього Планети, а також, об’єднання зусиль для сталого розвитку та збереження природи заради наших дітей та онуків.
Бажаючий приєднатися до ініціативи, і на знак солідарності з усім світом з 20:30 до 21:30 години вимикає світло.
Шановні меняни, керівники громадських ініціатив, установ, підприємств та організацій, приєднуйтеся до акції! Разом зі світовою спільнотою в суботу, 28 березня, о 20:30 вимкніть на 60 хвилин світло.
Разом ми маємо сили змінити світ на краще!
27 березня 2015
back