back

НА ОСТАННІЙ ДЗВОНИК ЗАСТУПНИК МІСЬКОГО ГОЛОВИ ПРИЙШОВ ДО РІДНОЇ ШКОЛИ

Сьогодні, заступник міського голови Юрій Стальниченко відвідав рідну школу ім.Шевченка і разом з своїм сином, який перейшов до 2 класу, а також батьками, вчителями та учнями школи прийняв участь в урочистостях присвячених "Дню останнього дзвоника".
Під час вітального слова Юрій Валерійович від себе та виконавчого комітету Менської міської ради привітав всіх присутніх зі святом «Останнього дзвоника», а також відзначив

, що «18 років тому, для мене, в стінах цієї школи також пролунав "останній дзвоник", який сповістив про закінчення "шкільного життя" та відкрив дорогу в незвідане доросле життя. Сьогодні мені дуже приємно стояти поруч із своїми вчителями, які вчили та виховували мене. Дякуючи їх самовідданій праці, я сьогодні маю змогу працювати на користь нашого міста, нашої держави.
Хвилюючі почуття переповнюють сьогодні наймолодших наших учнів: адже ними взято першу вершину на шляху пізнання. З нетерпінням чекають останнього дзвоника учні середніх класів, адже після нього в них розпочнуться літні канікули. Але найбільш хвилюючим цей день є для випускників. Приємно дивитися сьогодні їм у очі, в яких палає бажання розбудовувати нашу державу. Вже завтра вони отримають атестати про закінчення школи і поринуть у вир дорослого життя. Протягом 11 років проведених в школі, поруч з Вами були однокласники, ваші вчителі та батьків. Завдяки їм Ви йтимете своєю дорогою життя впевнено і гордо, прославляючи рідну школу, рідне місто та рідну країну по всьому Світу. Ви маєте міцний фундамент у вигляді здобутих знань для нових досягнень і звершень. Вам щодня доведеться робити важливий вибір, відстоювати власні думки та відповідати за прийняті рішення. Тому я бажаю Вам, дорогі випускники, світлої дороги в самостійне життя, яка буде вистелена добрими справами, прогресивними ідеями та особистими перемогами! Нехай поруч будуть у них вірні друзі, досвідчені колеги та мудрі наставники!
Всім школярам бажаю гарного відпочинку та яскравих вражень, учителям – творчого завзяття. Нехай останній дзвоник пролунає в кожному серці радісним настроєм, вірою у завтрашній день, надією життєвих гараздів і успіхів.»

29 травня 2015
back