back

ПРОЩАННЯ ЗІ ШКОЛОЮ

У "шкільному житті" школяра відбувається багато різних подій, і лише один раз буває Випускний Бал. Цей день є найважливішим в житті кожного випускника, тому що починається нове життя, попереду багато нового та незвіданого.
30 травня попрощались з рідною школою ім. Шевченка 63 її випускники, а в день Святої Трійці атестати отримали 49 випускників районної гімназії. Цього року 10 менян стало "золотими медалістами".
В рамках святкування випускників вітали керівники районної та міської влади, відділу освіти, а також освітяни, батьки, гості.
Підтримати випускників щирими словами, дружніми настановами від міської влади прийшов заступник міського голови Юрій Стальниченко.
Вчорашні хлопчики і дівчатка вмить стали дорослими і вражали своєю елегантністю. Дівчата обрали для себе вишукані довгі та короткі вечірні сукні, хлопці ж переважно були одягнуті у класичні костюми з краватками. Всі молоді, красиві, чарівні, сповнені надій і сподівань. І, звичайно, головною прикрасою випускників були широкі жовто-блакитні стрічки з написом «Випускник-2015».
На святах було чимало зворушливих пісень та віршів про школу та шкільне життя, безліч танців та звичайно випускники порадували присутніх чарівним "Прощальним вальсом". Після святкових заходів, які відбувались в районному будинку культури, всі винуватці урочистостей розійшлися до ранку святкувати свій випускний і зустрічати світанок…
"...Хай щасливою для вас буде дорога самостійного життя! Хай завжди поруч будуть вірні друзі та мудрі наставники! Щасливої та щедрої долі!" - побажав випускникам Юрій Валерійович у своєму вітальному слові.



01 червня 2015
back