back

ВІДБУВСЯ ТРОЇЦЬКИЙ ЯРМАРОК. ФОТО. ВІДЕО.

31 травня в Мені відбувся традиційний Троїцький ярмарок. Вже втринадцяте в день Святої Трійці пройшов Троїцький ярмарок, в якому примали участь тисячі менян та гостей міста, серед яких були почесні гості - народний депутат України Олег Купрієнко, його помічник, депутат обласної ради Валентин Запорощук, помічник народного депутатат України Валерія Давиденка, заступник голови Чернігівської обласної ради Валентин Мельничук, а також представники Чернігівського земляцтва в м.Києві та багато інших гостей, які привітали менян зі святом.
В програмі Троїцького ярмарку відбувалося досить багато цікавих виставок та конкурсів, серед яких виставка-інсталяція для любительських фото сесій «Я люблю Мену» та тематичні «фотосушки» фоторобіт жителів Менщини на теми: «Мена: стародавня і сучасна», «Природа та визначні місця Менщини», «Молодь Менщини», «Діти Менщини».
На площі міста відбулася урочиста хода обрядового дійства, кращих спортсменів району, учасників конкурсів «Парад вишиванок» та «Конкурс вінків». Учасники конкурсу вишиванок пронесли площею міста 30-метровий прапор України, який мандрує містами Чернігівщини.
Своєю майстерністю на ярмарку ділилися майстри народного промислу, художніх виробів із бісеру, дерева, металу, гончарі, різьбярі, кондитери, приватні підприємці та організації. Були представники різних галузей та сфер господарства. Територіальні громади Менщини представляли в національних традиціях, а міський голова як завджи пригощав всіх гостей ярмарку "Кулішем від мера".
В парку та на стадіоні проводились спортивні ігри, конкурси, розваги, виставки робіт дитячої та юнацької творчості.
Впродовж ярмарку проходила святкова концертна програма. Свою творчість гостям ярмарку дарували народні та аматорські колективи району та гості з Ніжина.

Пропонуємо Вашій увазі фото та відео з ярмарки.



https://youtu.be/gno-avX8nOU


Фото Юрія Стальниченко


Відео Олексія Прищепи

02 червня 2015
back