back

МІСТО МЕНА ПРИЙНЯТО В ЧЛЕНИ "АСОЦІАЦІЇ ЕНЕРГОЕФЕКТИВНИХ МІСТ УКРАЇНИ"

На мапі енергоефективних міст України з'явилася Мена.
Паралельно до заходів IX міжнародної конференції «З Угодою Мерів – до енергонезалежності: Виклик прийнято!» 16 червня відбулися загальні збори Асоціації «Енергоефективні міста України» в яких приймав участь Менський міський голова Федір Фесюн.Згідно із порядком денним зборів, було заслухано та затверджено описовий та фінансовий звіти виконавчої дирекції АЕМУ за 2014 рік, а також плани на 2015 рік. До складу АЕМУ прийнято міста Мена, Гола Пристань і Кузнєцовськ, які подали відповідні заяви про членство. Загальні збори висловили свою повну довіру діючому Президентові АЕМУ, переобравши Володимира Гаразда на наступний дворічний термін, а також підтримавши його пропозиції щодо обрання віце-президентами Асоціації міських голів м. Рівного Володимира Хомка та м. Миргорода Сергія Соломаху.
Роботу виконавчого директора АЕМУ Андрія Кирчіва загальні збори оцінили позитивно та переобрали його на наступний термін.
Збори затвердили новий склад Правління АЕМУ - В.Гаразд ,В.Хомко , А.Кирчів , С.Моргунов , Л.Дромашко , О.Бакай , С.Соломаха , а також Ревізійної комісії у складі М.Романюка ,Л.Печерський .
Окрім того, збори затвердили нову стратегію АЕМУ та фірмовий стиль організації, а також затвердили Положення про Представництво АЕМУ у Києві і підтримали пропозицію виконавчого директора АЕМУ Андрія Кирчіва щодо кандидатури представником у Києві Св’ятослава Павлюка.

 

 

Асоціація енергоефективних міст України

20 червня 2015
back