back

ДОТОРКНУТИСЯ ДО ДИТЯЧОЇ МРІЇ

Коли настає пора літніх канікул діти шкільного віку мають змогу відпочити та оздоровитися в літніх таборах. З метою ознайомлення зі світом професій та розширення уявлення дітей про професії, які користуються попитом на районному ринку праці фахівці Менського РЦЗ постійно проводять профорієнтаційну роботу з учнівською молоддю в літніх таборах відпочинку.
Ось і цього року 22 червня 2015 року була проведена «Виїзна акція» центру зайнятості з використанням мобільного засобу інформування в Дитячому закладі санаторного типу «Остреч», яку відвідали 47 школярів різного віку.
Діти зустріли фахівців районного центру зайнятості дуже привітно. З радістю ділилися своїми планами на майбутнє, ким вони хочуть бути в дорослому житті. Мрії у дітей дуже різні: одні хочуть займатися творчою працею, інші мають бажання заробляти багато грошей, але переважна більшість школярів мріють допомагати людям та приносити користь суспільству. В ході проведення заходу з дітьми було проведено ряд конкурсів, таких як: конкурс малюнків «Моя майбутня професія», «Емблема професії», «Най-Най», «Професія на букву» тощо. В конкурсі «Загадки про професію» діти проявили дуже велику обізнаність в світі професій. Всі учасники брали активну участь у вправах, які пропонували фахівці Менського РЦЗ. Зустріч пройшла в теплій дружній атмосфері.

Переможці конкурсів отримали призи від районного центру зайнятості.

Фахівець з профорієнтації I категорії Олена Бабко
23 червня 2015
back