back

ПРИВІТАННЯ З 25-Ю РІЧНИЦЕЮ ПРИЙНЯТТЯ ДЕКЛАРАЦІЇ ПРО ДЕРЖАВНИЙ СУВЕРЕНІТЕТ УКРАЇНИ!

Шановні жителі міста Мена! Вітаємо Вас з 25-річницею прийняття Декларації про державний суверенітет України!
Сьогодні українці відзначають 25-ту річницю прийняття Декларації про державний суверенітет України.
Ухвалення цього документа стало потужним поштовхом до відродження української Незалежності, засвідчило наше споконвічне прагнення бути господарями на своїй землі та чітко окреслило історичний вибір українців – творення самостійної демократичної правової держави.В історичному календарі нашого народу 16 липня 1990 року є важливою віхою становлення української державності. Саме в цей день Верховна Рада України проголосила Декларацію про державний суверенітет України, що, безперечно, стало визначальною подією на шляху до національної незалежності.
Саме на підставі Декларації про державний суверенітет України та в продовження тисячолітньої традиції державотворення, 24 серпня 1991 року Верховна Рада України проголосила незалежність України.


Більшість положень Декларації є засадничими для розвитку новітньої України.

Сьогодні наша країна переживає суворі випробування, але ми обов’язково здолаємо усі труднощі та переможемо. Суверенна і соборна Україна стане сучасною європейською державою — заможною і сильною.

Дорогі земляки, бажаю всім Вам миру й злагоди у Ваших родинах, творчої праці та нових досягнень в ім’я розвитку нашої держави. Впевнені, що спільні зусилля, турбота про долю рідної землі, про майбутнє наших дітей примножать наші сили та згуртують нас в ім’я світлого майбутнього нашої держави.

 

Виконавчий комітет Менської міської ради

16 липня 2015
back