back

ГАЗІВНИКИ ЗАПЕВНЯЮТЬ, ЩО НОВІ ДОГОВОРИ ВСТИГНУТЬ УКЛАСТИ ВСІ

Фахівець розрахункового відділу ПАТ «Чернігівгаз» Олена Буланець виписує талон із визначеним часом укладення угоди жительці Макошине Любові Холодовій. Минулого вівторка можна було записатися на другу половину серпня. Зараз видача талонів тимчасово призупинена.

Із 1 липня постачати газ споживачам Чернігівської області розпочало нове підприємство – ТОВ «ЧЕРНІГІВГАЗ ЗБУТ». У зв’язку з цим усім користувачам потрібно укласти нові тристоронні угоди. Серед жителів Менщини почався ажіотаж: «Можна не встигнути», «Штрафуватимуть», «Газ відключать». Дехто ставав у чергу мало не з п’ятої ранку. «Нема ніякого приводу панікувати», – стверджують фахівці.

Без обмежень
– Звичайно, ми зацікавлені завершити переоформлення якнайскоріше, – пояснює ситуацію фахівець зі зв’язків з громадськістю ПАТ «Чернігівгаз» Наталія Свириденко. – Але, враховуючи велику кількість абонентів, треба розуміти, що ця процедура не буде швидкою. Та переживати не варто: кінцевий термін переоформлення договорів не визначено, отже ніхто газ не відключить ні завтра, ні через місяць, якщо нову угоду не встигли укласти. Не хвилюйтеся, нові газові договори матимуть усі!

Для укладення договору людині потрібно звернутися в абонентський відділ своєї філії газового господарства та пред’явити необхідні документи.

Рахунок і талони
– Найоптимальніше для споживачів – звертатися за попереднім записом, – радить Наталія Олександрівна. – Саме така система і діє зараз на Менщині. Для цього треба прийти в абонентську службу і отримати талон, де буде вказаний зручний для вас день і час візиту для укладення угоди. І не потрібно займати черги з ночі, це нічого не дасть! У Мені і Березні абонвідділи працюють із 8.00. А споживачам, у помешканнях яких проводитиметься встановлення лічильників, опломбування приладів, пуск газу, зняття лічильника на повірку тощо, ще простіше – договори з ними укладатимуться на дому.

Варто знати, що із 1 липня змінилися особові рахунки оплати за газ. Тому споживачу треба обов’язково звернутися до своїх абонслужб, щоб отримати новий особовий рахунок. Це можна зробити у телефонному режимі. Телефони у Мені: 2-10-60, 2-19-07, у Березні – 2-52-72.

Треба почекати
Дається взнаки величезне навантаження на працівників ПАТ «Чернігівгаз» на місцях.

У нашому районі талони роздані вже аж до 1 жовтня. У зв’язку з цим та майбутніми кадровими змінами серед персоналу видача талонів тимчасово припиняється.

Працівники Менської ДЕГГ Щорського УЕГГ просять наразі звертатися до них лише тих абонентів, у яких відбулися зміни у праві власності на будинок чи квартиру, складі сім’ї, опалювальній площі або які провели заміну газових приладів.

До всіх інших прохання: не панікувати і почекати до жовтня. Нічого страшного нема. Телефонуйте, довідуйтеся свій новий особовий рахунок і спокійно платіть за спожитий газ. Договір можна укласти пізніше, часові обмеження для цього відсутні.

Сайт районної газети "Наше слово"

03 серпня 2015
back