back

ПРИВІТАЛИ ЮВІЛЯРКУ ІЗ 100-РІЧНИМ ЮВІЛЕЄМ

Сьогодні, заступник міського голови Юрій Стальниченко привітав із 100-річним ювілеєм менянку Парасковію Іванівну Заєць, і побажав їй довгих літ життя, міцного здоров'я, миру та благополуччя.
Нелегкі роки припали на її долю, Парасковія Іванівна зазнала і голодні і холодні роки, пережила війну та період післявоєнної відбудови… Та ні про що вона не шкодує, адже має гарних сусідів, чимало друзів, і велику родину, яка дбає про ювілярку. Найбільше ювілярка любить свого зятя, який доглядає за нею, як за рідною матір’ю.

Далеко не кожній людині вдається подолати столітній рубіж, а Парасковія Іванівна залишається при цьому відкритою, щирою та має легку вдачу. Дуже любить працювати на землі, і минулого року навіть допомагала родині копати картоплю.

Аби привітати ювілярку з квітами та подарунками завітали також заступник голови райдержадміністрації Геннадій Примаков, голова районної ветеранської організації Раїса Москальська, а також родичі та знайомі. Гості подарували ювілярці не тільки цінні подарунки, а й гарний музичний подарунок у вигляді гарних пісень, серед яких найбільше запам’яталася пісня «Рідна мати моя…».




07 серпня 2015
back