back

БЕЗРОБІТНИХ ОЗНАЙОМИЛИ З РОБОТОЮ МЕНА-АВАНГАРД

Заступник міського голови Юрій Стальниченко прийняв участь у дні відкритих дверей на підприємстві ТОВ «Мена-Авангард», який було організовано Менським районним центром зайнятості 06 серпня 2015 року.
Метою проведення заходу було, ознайомити безробітних громадян і шукачів роботи з підприємством ТОВ «Мена-Авангард», режимом роботи, умовами праці на підприємстві, дати можливість їм самим пересвідчитись в тому, що підприємство успішно працює, і постійно розширює масштаби свого виробництва, а також поспілкуватися з керівником.
Директор Менського районного центру зайнятості Тамара Кот, відкриваючи захід, зазначила – «Менський районний центр зайнятості протягом багатьох років успішно співпрацює з ТОВ «Мена-Авангард» і завдяки цій співпраці десятки безробітних підвищили свою кваліфікацію на виробництві, а 65 – знайшли роботу. Тому служба зайнятості і в подальшому буде допомагати керівництву підприємства знайти гарно підготовлених працівників, для цього буде організовуватися підготовка необхідних кадрів, як безпосередньо на виробництві, так і в центрах професійно-технічної освіти державної служби зайнятості для найшвидшого задоволення потреб роботодавця у кадрах, при цьому ті безробітні, які пройдуть навчання – отримають змогу не тільки підвищити свою конкурентоздатність на ринку праці, але й швидко знайти роботу.
«На підприємстві працює більше 300 чоловік, спеціалізуємося на вирощуванні та утриманні великої рогатої худоби, а також займається вирощуванням сільськогосподарських культур . Працівники здебільшого в нас мають повну зайнятість, 12 місяців. Нещодавно розпочали обробляти землі біля с.Ліски. Зараз у нас більше 800 голів великої рогатої худоби, з них більше 300 корів. Надій молока за добу складає більше 13 тон. Планується і в подальшому розширювати господарство, а отже потреба в трактористах, доярах, тваринниках, охоронниках з’являється постійно» – каже керівник підприємства Володимир Прищепа.


Юрій Валерійович Стальниченко звернув увагу присутніх на те, підприємство дійсно успішно працює, має новітню сільськогосподарську техніку, постійно розширює об’єми виробництва і має гарний професійний колектив працівників. Звичайно, що велика заслуга в цьому керівника підприємства Володимира Прищепи, який «живе проблемами товариства, переживає за кожного свого працівника». Не цурається Володимир Федорович і від співпраці з міською радою. Тому кожному з присутніх слід зробити аналіз того, що він сьогодні побачить і почує, і вирішити для себе, чи хоче він отримувати вчасно гарну заробітну плату, підвищити рівень своєї кваліфікації або ж взагалі отримати нову професію і вкінці знайти постійну роботу. Якщо відповідь буде позитивна, то слід використовувати для цього всі можливості, особливо ті, які надає служба зайнятості в співпраці з роботодавцями.




Фото з сайту Менського РЦЗ

08 серпня 2015
back