back

АСОЦІАЦІЯ МІСТ ПРО ДЕЦЕНТРАЛІЗАЦІЮ

Асоціація міст України презентує нові інформаційні продукти, розроблені в рамках проекту ДІАЛОГ з метою роз'яснення та інформаційної підтримки децентралізації, реформи місцевого самоврядування та об'єднання територіальних громад.
Нові інтернет-ресурси:
- Сайт «Карта громад» за допомогою інтерактивних карт дає можливість відслідкувати процес створення об'єднаних громад, починаючи від затвердження перспективних планів областей і до реального формування спроможних громад.
- Сайт «Моя громада» у простій та зрозумілій для пересічного громадянина формі розповідає про децентралізаційну реформу і спроможні громади, розвіює чутки, дає відповіді на важливі для людей питання, пов'язані з реформою.
Відео-ролики «Спроможні громади - сильна держава» - 5 міні-фільмів, які у простій формі розповідають про реформу децентралізації та спростовують неправдиву інформацію про її наслідки для простих людей. Передбачається, що ролики будуть транслюватися на телебаченні у якості соціальної реклами. Відео-файли доступні для перегляду та поширення на сайті АМУ в розділі ВІДЕО .
Асоціація міст України запрошує використовувати та поширювати нові інтернет-ресурси і медіа-продукти з метою формування у громадян розуміння суті та переваг децентралізаційних реформ.
29 вересня 2015
back