back

ОБГОВОРЕНО ПИТАННЯ ПОДАЛЬШОЇ СПІВПРАЦІ МІЖ МІСЬКОЮ РАДОЮ ТА ЦЕНТРОМ НАДАННЯ ВТОРИННОЇ ПРАВОВОЇ ДОПОМОГИ

Вчора заступник міського голови Юрій Стальниченко провів робочу зустріч з начальником відділу взаємодії з суб'єктами надання первинної правової допомоги Альоною Римар, в ході якої напрацьовано шляхи подальшої співпраці.
Менський МЦ з кожним днем все більше і більше розширює коло організацій та установ, з якими налагоджує тісну співпрацю та плідну взаємодію для більш ефективної допомоги громадянам, які потребують правової допомоги та захисту. Так , за попередньою домовленістю, 29 вересня 2015 року начальник відділу з взаємодії з суб’єктами надання первинної правової допомоги Альона Римар завітала з робочим візитом до Менської міської ради де провела робочу зустріч із заступником міського голови з питань діяльності виконкому Менської міської ради Юрієм Стальниченком.


На робочій зустрічі детально були озвучені головна мета, функції та завдання, що стоять перед центром. Окрема увага була приділена питанням надання первинної та вторинної правової допомоги, суб’єктам, що надають таку допомогу, та категоріям громадян, які підпадають під ці види правової допомоги, а також обговорено важливе питання щодо розгляду Програми безоплатної правової допомоги населенню м. Мена, яку планує подати Менський місцевий центр на розгляд депутатам міськради.
По завершенню зустрічі було домовлено про подачу проекту Програми безоплатної правової допомоги населення для розгляду на сесії міськради наприкінці жовтня, а також про розміщення інформації на стенді та Інтернет порталі міськради про категорію осіб, які відповідно до Закону України «Про безоплатну правову допомогу» мають право на вторинну правову допомогу, види допомоги, адреса і режим роботи Менського МЦ з надання БВПД.

Одразу після зустрічі на офіційній сторінці Менської міської ради відкрито категорію ЦЕНТР З НАДАННЯ БЕЗОПЛАТНОЇ ВТОРИННОЇ ПРАВОВОЇ ДОПОМОГИ, в якій буде відображатися вся актуальна інформація про діяльність центру.

30 вересня 2015
back