back

ОФОРМИТИ СУБСИДІЮ ЧЕРЕЗ ІНТЕРНЕТ - РЕАЛЬНО

Координатор проекту електронного уряду в Україні Дмитро Дубілет заявив про те, що спільно з Міністерством соціальної політики вдалося в рекордно стислі терміни завершити всі технічні доопрацювання і запустити оформлення субсидій через портал iGov на всю Україну. Раніше ця послуга була доступна тільки в Дніпропетровській області і ще кількох містах.Громадяни можуть протягом 1-2 тижнів подавати заявки на субсидії та одержувати по них офіційну відповідь, взагалі не відвідуючи центри надання соціальної допомоги. Найближчим часом волонтери будуть розсилати інструкції у всі обласні та районні центри по використанню онлайн-платформи.
Окремо Дмитро Дубілет вказує на те, що запуск послуги - це тільки початок, а головна робота буде полягати у налагодженні діалогу з чиновниками з метою привернути їх до використання та популяризації сервісу. У найближчих планах команди iGov - поширення на всю Україну інших соціальних послуг, наприклад, оформлення через інтернет допомоги при народженні дитини.
Ми постійно стежимо за діяльністю волонтерів і розробників iGov - новини про їхні досягнення читайте в нашому спеціальному розділі. Також пропонуємо вивчити історію розвитку електронного уряду в Україні в нашому лонгріді.

Джерело: сторінка Дмитра Дубілета в Facebook
20 листопада 2015
back