back

ОГОЛОШЕНО КОНКУРС ПО ПРОЕКТУ ВУЛИЧНЕ ОСВІТЛЕННЯ МІСТА МЕНА - РЕКОНСТРУКЦІЯ

Менська міська рада, яка забезпечує реалізацію «Проекту Європейської Комісії: «Модернізація системи вуличного освітлення міста Мена», який реалізується в рамках програми «Регіональна програма сусідства - сталі урбаністичні демонстраційні проекти на сході» що фінансується Європейською комісією за Грантовим контрактом ENI/2014/342-303 від 25.03.2015 р, оголошує конкурс, на вибір генерального підрядника для забезпечення з виконанням комплексу робіт по розробленому проекту РП «Вуличне освітлення м. Мена – реконструкція».
Перша черга передбачає демонтаж існуючих 124 світильників та закупівлю і монтаж нових LED світильників та заміну кабельних ліній, згідно Робочого проекту «Вуличне освітлення м. Мена – реконструкція». Роботи за першим етапом вважатимуться виконаними у повному обсязі після завершення пусконалагоджувальних робіт та запуску нової системи вуличного освітлення в експлуатацію.
Зацікавлені організації запрошуються подати свої пропозиції до Команди проекту до 13:00, 27 листопада 2015 року.
Запрошення до подання пропозиції №MENASUDEP-11-2015, що додається, містить усю інформацію, необхідну для підготовки та подання пропозиції

Висновок експектизи

Робочий проект

 


Робоча група Проекту MenaSUDEP

20 листопада 2015
back