back

У МЕНСЬКІЙ МІСЬКІЙ РАДІ ВІДБУВСЯ АУКЦІОН

24 листопада 2015 року у Менській міській раді були проведені земельні торги з продажу прав оренди на земельну ділянку несільськогосподарського призначення комунальної власності. Ділянка знаходиться на автошляху Чернігів-Грем’яч у м. Мена Чернігівської області та відноситься до земель комунальної власності. Цільове призначення даної ділянки – для будівництва та обслуговування ринкової інфраструктури .


Земельні торги проводились на підставі рішення Менської міської ради від 10 вересня 2015 року відповідно до Земельного кодексу України та інших нормативно-правових актів, що регулюють дані правовідносини. Виконавцем торгів виступило ПП «Регіональний інвестиційний центр аукціонів».


Для участі в аукціоні звернулося три юридичні особи, які відповідно до чинного законодавства мають право набувати в користування землі житлової та громадської забудови, сплатили реєстраційні та гарантійні внески та подали всі необхідні документи.

Стартова ціна аукціону з продажу прав оренди земельної ділянки становила 65 978,64 коп. У підсумку, по закінченні аукціону, право оренди на земельну ділянку було продано за 67 298,20 коп. строком на 10 років. Згідно договору орендна плата розраховується з урахуванням коефіцієнта індексації, визначеного законодавством. У разі зміни нормативної грошової оцінки земельної ділянки, розмір орендної плати розраховується з урахуванням відповідних змін.


Переможцем земельних торгів оголошено ТОВ «УТН – Чернігів».
Відео з аукціону додається.


Фото та відеоматеріали надані ПП «Регіональний інвестиційний центр аукціонів».


https://www.youtube.com/watch?v=1z0f21q71g8&feature=youtu.be
27 листопада 2015
back