back

ВІДБУЛОСЯ ПІДПИСАННЯ ДОГОВОРУ З ГЕНЕРАЛЬНИМ ПІДРЯДНИКОМ ДЛЯ ВИКОНАННЯ РОБІТ З РЕКОНСТРУКЦІЇ ВУЛИЧНОГО ОСВІТЛЕННЯ. 1 ЧЕРГА

1 грудня 2015 року міський голова Примаков Геннадій Анатолійович підписав договір на виконання робіт по реконструкції системи вуличного освітлення , в тому числі по заміні 124 світильників з директором ТОВ “Промінвестбуд Славутич” Савченко Ольгою Костянтинівною. Під час підписання також був присутній директор команди проекту по реконструкції вуличного освітлення Дуплечев Андрій.


Нагадаємо, що згідно результатів конкурсного відбору на вибір генерального підрядника для забезпечення виконання комплексу робіт по розробленому проекту РП «Вуличне освітлення м. Мена – реконструкція», що реалізується в рамках Проекту Європейської Комісії: «Модернізація системи вуличного освітлення міста Мена», по програмі «Регіональна програма сусідства – сталі урбаністичні демонстраційні проекти на сході» , що фінансується Європейською комісією за Грантовим контрактом ENI/2014/342-303 від 25.03.2015 р. і передбачає демонтаж існуючих 124 світильників та закупівлю і монтаж нових LED світильників із заміною кабельних ліній, переможцем визнано ТОВ «Промінвестбуд Славутич».

02 грудня 2015
back