back

ОГОЛОШУЄТЬСЯ КОНКУРС З ВИЗНАЧЕННЯ ВИКОНАВЦЯ ПОСЛУГ З ВИВЕЗЕННЯ ТВЕРДИХ ПОБУТОВИХ ВІДХОДІВ НА ТЕРИТОРІЇ МІСТА МЕНА

Організатор конкурсу — виконавчий комітет Менської міської ради.

Місцезнаходження організатора конкурсу — м. Мена, вул. Поштова, 7.


Підстава для проведення конкурсу - рішення виконкому Менської міської ради №173 від 26.11.2015 року.


Час та місце проведення конкурсу - 06.01.2016 року о 15-00 год., зал засідань Менської міської ради, м. Мена, вул. Поштова,7.


Особа, в якої можна ознайомитися з умовами надання послуг з вивезення побутових відходів — спеціаліст з організаційних, кадрових питань, а також питань освіти, охорони здоров’я та соціального захисту Менської міської ради, секретар конкурсної комісії з визначення виконавця послуг з вивезення твердих побутових відходів на території міста Мена Осєдач Раїса Миколаївна, тел. 04644-31179.


Кваліфікаційні вимоги до учасників конкурсу:


наявність не менше 2 сміттєприбиральних машин з боковим або заднім завантаженням; наявність в штаті не менше 2 водіїв автотранспортних засобів для виконання робіт з вивезення твердих побутових відходів; тарифи на вивезення ТПВ повинні бути сформовані відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від   26 липня 2006 р. № 1010 ,наявність практичного досвіду роботи з надання даного виду послуг не менше 1 року.


Послуги повинні надаватись в межах території міста Мена. Територія міста 15,68 км2. Середня відстань до об’єктів поводження з відходами складає 4 км. Житловий фонд в місті налічує 3904 приватних та 53 багатоквартирних будинки . На території міста встановлено 143 контейнера для збору ТПВ, де застосовується контейнерний метод збору. Об'єм контейнера  для збору ТВП 0,7 м.куб. Також збір проводиться безконтейнерним методом.


Під’їзні шляхи — асфальтове або тверде ґрунтове покриття.

Об'єкти утворення побутових відходів на території міста Мена -

53 багатоквартирних житлових будинків , з них:

9 будинків обладнаних централізованим опаленням;

до системи централізованого водопостачання підключено 760 квартир;

до системи централізованого водовідведення підключено 680 квартир;

відсутнє централізоване водовідведення – 80 квартир.

Будинки газифіковано,в місті створено 18 ОСББ , балансоутримувачі в багатьох випадках не визначені; біля багатоповерхових будинків встановлено 43 контейнера для збору ТПВ, де застосовується контейнерний метод збору, також збір проводиться безконтейнерним методом.


- 3904 одноквартирних житлових будинків , з них:


з централізованим опаленням — відсутні;


газифіковано переважну кількість будинків;


до системи централізованого водопостачання підключено  3000 будинків;


до системи централізованого водовідведення підключено 10 будинків;


відсутнє централізоване водовідведення – 2990 будинків.


Біля одноквартирних житлових будинків встановлено 100 контейнерів для збору ТПВ, де застосовується контейнерний метод збору, також збір проводиться безконтейнерним методом.


- близько 180 підприємств, установ та організацій міста , з них


установи та підприємства комунальної форми власності, підпорядковані Менській міській раді - 4; бюджетні установи та організації — 15; заклади охорони здоров`я; освіти, культури, спорту – 8; 11 юридичних осіб з загальної кількості мають централізоване теплопостачання; 41 підключено до системи водовідведення; 122 мають централізоване водопостачання; частина підприємств газифіковано.


Міське сміттєзвалище знаходиться на сході м. Мена на відстані 0,8 км. від міста Мена, та 0,05 км. від автодороги Р-12. Розрахунковий термін експлуатації сміттєзвалища — 25 років. Проектний обсяг видалення відходів в рік складає 33000 т. Міське сміттєзвалище загальною площею 6,1266 га.


Конкурсна пропозиція подається особисто або надсилається поштою конкурсній комісії за адресою м.Мена, вул.Поштова,7 у конверті, на якому зазначаються повне найменування і місцезнаходження організатора та учасника конкурсу, перелік послуг, на надання яких подається пропозиція.


Кінцевий строк подання конкурсної пропозиції: 06.01.2016 року до 10:00 год. Конкурсну документацію можна отримати — вул. Поштова,7, м. Мена, каб.№1 протягом трьох робочих днів після надходження від учасника заявки про участь у конкурсі, особисто або надсилається поштою.

05 грудня 2015
back