back

ОГОЛОШУЄТЬСЯ КОНКУРС З ВИЗНАЧЕННЯ ВИКОНАВЦЯ ПОСЛУГ З ВИВЕЗЕННЯ РІДКИХ ПОБУТОВИХ ВІДХОДІВ НА ТЕРИТОРІЇ МІСТА МЕНА

Організатор конкурсу — виконавчий комітет Менської міської ради. Місцезнаходження організатора конкурсу — м.Мена, вул.Поштова,7. Підстава для проведення конкурсу -рішення виконкому Менської міської ради №173 від 26.11.2015 року.

Час та місце проведення конкурсу- 06.01.2016 року о 16-00 год., зал засідань Менської міської ради, м.Мена, вул.Поштова,7.
Особа, в якої можна ознайомитися з умовами надання послуг з вивезення побутових відходів — спеціаліст Менської міської ради Осєдач Р.М., тел. 04644-3-11-79.
Кваліфікаційні вимоги до учасників конкурсу: наявність в учасника не менше однієї асинізаційної машини, наявність в штаті не менше 1 водія автотранспортних засобів для виконання робіт з вивезення рідких побутових відходів, тарифи на вивезення ТПВ повинні бути сформовані відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 26 липня 2006 р. № 1010.
Послуги повинні надаватись в межах території міста Мена. Територія міста 15,68 км2. Середня відстань до об’єктів поводження з відходами складає 3 км. Житловий фонд в місті налічує 3904 приватних та 53 багатоквартирних будинки . Місце для зливу рідких побутових відходів знаходиться на відстані 3 км. від центру міста.
Об'єкти утворення побутових відходів на території міста Мена -
- 53 багатоквартирних житлових будинків , з них:
9 будинків обладнаних централізовнаим опаленням;
до системи централізованого водопостачання підключено 760 квартир;
до системи централізованого водовідведення підключено 680 квартир;
відсутнє централізоване водовідведення, а рідкі відходи зберігаються у вигрібних ямах – 80 квартир.
Будинки газифіковано,в місті створено 18 ОСББ , біля багатоповерхових будинків встановлено 43 контейнера для збору ТПВ, де застосовується контейнерний метод збору, також збір проводиться безконтейнерним методом.
- 3904 одноквартирних житлових будинків , з них:
з централізованим опаленням — відсутні;
газифіковано переважну кількість будинків;
до системи централізованого водопостачання підключено 3000 будинків;
до системи централізованого водовідведення підключено 10 будинків;
відсутнє централізоване водовідведення, а рідкі відходи зберігаються у вигребних ямах – 2990 будинків.
Біля одноквартирних житлових будинків встановлено 100 контейнерів для збору ТПВ, де застосовується контейнерний метод збору, також збір проводиться безконтейнерним методом.

- близько 180 підприємств, установ та організацій міста , з них - підприємства комунальної форми власності, підпорядковані Менській міській раді - 4;
бюджетні установи та організації — 15;
заклади охорони здоров'я; освіти, культури, спорту – 8.
11 юридичних осіб з загальної кількості мають централізоване теплопостачання, 41 підключено до системи водовідведення, 122 мають централізоване водопостачання, частина юридичних осіб газифіковано.
Полігон ТПВ знаходиться на сході м. Мена на відстані 0,8 км. від міста Мена, та 0,05 км. від автодороги Р-12 .
Конкурсна пропозиція подається особисто або надсилається поштою конкурсній комісії за адресою м.Мена, вул.Поштова,7 у конверті, на якому зазначаються повне найменування і місцезнаходження організатора та учасника конкурсу, перелік послуг, на надання яких подається пропозиція.
Кінцевий строк подання конкурсної пропозиції: 06.01.2016 року до 10:00 год. Конкурсну документацію можна отримати — вул.Поштова,7, м.Мена, каб.№1 протягом трьох робочих днів після надходження від учасника заявки про участь у конкурсі, особисто або надсилається поштою.

05 грудня 2015
back