back

ПРО МАТЕРІАЛЬНЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ЗАСТРАХОВАНИХ ОСІБ

Менська міжрайонна виконавча дирекція Чернігівського обласного відділення Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності інформує, що у поточному році станом на 9 грудня проведено фінансування допомог по тимчасовій непрацездатності, по вагітності та пологах і на поховання по 1054 заявах-розрахунках, наданих до 2 грудня на загальну суму 2,7 млн. грн.


Звертаємося до головних бухгалтерів підприємств, установ та організацій з проханням не пізніше 22 грудня, надати дирекції заяви-розрахунки з максимальним включенням до них витрат по листках непрацездатності, що дасть змогу в переддень новорічних свят здійснити матеріальну підтримку працівників, які в силу різних обставин втратили заробіток.
Водночас, необхідно своєчасно подати платіжні доручення до банківських установ для зарахування коштів на карткові рахунки застрахованих осіб.
Додаткову інформацію з матеріального забезпечення застрахованих осіб можна отримати у Менській дирекції за телефонами у м. Мена – 2-14-08 та у представництві дирекції в смт Сосниця – 2-76-32.


Менська міжрайонна виконавча дирекція
обласного відділення Фонду соціального
страхування з тимчасової втрати
працездатності

09 грудня 2015
back